h

Nieuws van de afdeling

8 oktober 2021

VERLAAG DE ENERGIEREKENING!

Foto: SP

De energieprijzen stijgen nu explosief. Miljoenen Nederlanders kunnen een fikse energierekening verwachten. Terwijl veel mensen al een hoge energierekening hebben.

Lees verder
17 november 2020

Huurdersactie Gewonnen!

Foto: Sebastiaan van den Hout

Huurders van de Titus Brandsmaflat voerden samen met de SP succesvol actie tegen huurverhoging, schadelijke verbouwingen en vóór inspraak over de toekomst van hun flat. Ze dwongen hun eisen af door het organiseren van hun medebewoners, een handtekeningenactie en demonstratie voor het gebouw van Rijswijk Wonen.

Lees verder
20 mei 2020

SP START ACTIE TEGEN HUURVERHOGING ‘0 is genoeg’

Foto: SP

De afgelopen weken viel bij veel huurders de jaarlijkse huurverhoging op de mat. Dit in tijden dat veel mensen een deel van hun inkomen, of zelfs hun baan verliezen. Met daarbij de onzekere toekomst door de Cronacrisis. Volgens de SP is 0% genoeg, en start landelijk een actie tegen de huurverhoging.

Lees verder
17 maart 2019

Voor een rechtvaardig Zuid-Holland

Foto: Sebastiaan van den Hout

Komende woensdag 20 maart mogen we weer stemmen voor de Provinciale Staten en indirect dus de Eerste Kamer. Deze belangrijke verkiezingen hebben dus effect op onze regio en heel het land. Wil jij rechtvaardiger beleid? Stem dan SP
https://zuid-holland.sp.nl/#tab-standpunten

Lees verder
18 januari 2019

Rode Dakpannen in Actie

Foto: SP

De bewoners van in Rijswijk welbekende huisjes met de rode dakpannen komen in actie. Zij willen weten waar ze aan toe zijn; gaat de woningcorporatie hun huis renoveren of willen ze deze schilderachtige historische huisjes slopen? Binnenkort gaan de bewoners samen met SP Rijswijk langs bij hun buren met een petitie om zo samen Rijswijk Wonen duidelijkheid te laten verschaffen. Teken en doe mee, samen voor onze buurt!

Lees verder
26 november 2018

Rembrandtkade aan het woord

Foto: SP

Afgelopen weken is de SP in de buurt rondom de Rembrandtkade aan de deur geweest om te onderzoeken hoe het er voor staat in de wijk. U heeft ons wellicht zien lopen in rode jassen of bent met ons in gesprek geweest. Uit onze gesprekken met u bleek dat veel van de woningen last hadden van vocht. Daarnaast hoorden we veel over de Rembrandtkade. Hier is het deel met de koopwoningen al meer dan acht jaar geleden gerenoveerd, maar wacht de andere helft, met sociale huurwoningen, nog steeds op verbetering. Reden genoeg om in actie te komen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier