h

Nieuws uit 2009

19 december 2009

SP Rijswijk trapt af met schoonmaken gemeentehuis

Leden van de Socialistische Partij (SP) Rijswijk hebben de ramen gelapt van het gemeentehuis in Rijswijk. Met deze symbolische actie is de aftrap gegeven voor hun campagne van de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010. Jolanda, lijsttrekker van de SP Rijswijk legt uit: "Met schone ramen kan het gemeentebestuur naar buiten kijken en zien wat er speelt in Rijswijk".

Lees verder
4 december 2009

Lijstrekker SP Rijswijk te zien en te beluisteren in de media

In de editie van Groot Rijswijk van 3 december j.l. staat een kort interview met lijsttrekker Jolanda Snijders. Op 8 december a.s. van 18-19 uur is Jolanda te horen op de radio. In het radioprogramma "de Naald" van RTV Rijswijk zal Jolanda in gesprek gaan met journaliste Anne Kari Ruitenberg en meer vertellen over de SP Rijswijk.

Lees verder
27 november 2009

SP doet mee met gemeenteraadsverkiezingen 2010

Gisteren hebben leden van de Socialistische Partij (SP) Rijswijk besloten dat de SP Rijswijk mee zal doen met de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010. Het is voor het eerst dat de SP mee zal doen aan gemeenteraadsverkiezingen in Rijswijk. Tijdens de ledenvergadering is Jolanda Snijders gekozen als lijsttrekker.

Lees verder
16 november 2009

Kom naar AOW manifestatie in Rotterdam op 21 november

De SP Rijswijk steunt de strijd van de vakbonden voor het behoud van het recht om op 65 te stoppen met werken. Op zaterdag 21 november zijn er manifestaties op vier plaatsen in het land. In Rotterdam van 11.00 tot 13.00 op de Coolsingel. Kom naar de manifestatie op 21 november, en neem je buren, vrienden, familie en collega´s mee! Geef je op via rijswijk@sp.nl om gezamenlijk met medestanders vanaf station Rijswijk te vertrekken.

Lees verder
12 november 2009

Geen subsidies aan organisaties die salarissen uitkeren boven de Balkenende-norm

Dankzij een voorstel van de SP in Zuid-Holland komt er vanaf 2010 een einde aan incidentele subsidies aan instellingen en bedrijven die hun medewerkers betalen boven de Balkenende-norm. “Tot nu toe werd dit uitgangspunt slechts met de mond beleden,” zegt Eva de Bakker, “dankzij ons voorstel moeten Gedeputeerde Staten hun verantwoordelijkheid nemen en het goede voorbeeld geven.”

Lees verder
17 oktober 2009

SP bezoekt Cromvliet

De SP Rijswijk heeft zaterdagmiddag een bezoek gebracht aan de wijk Cromvliet. Naast het verspreiden van de ZO krant, is bij tientallen bewoners aangebeld en door SP leden gevraagd hoe het gaat in de wijk. Bjorn Lugthart, bestuurslid van de SP Rijswijk: 'Zoals in de meeste wijken in Rijswijk woont vrijwel iedereen naar zijn of haar zin, het is een groene wijk waar bewoners trots op zijn'.

Lees verder

Pagina's

U bent hier