h

Rijswijk voert Campagne

23 december 2002

Rijswijk voert Campagne

Ja, ja het openingsschot is ook gelost bij de prille werkgroep in Rijswijk. Zaterdag 21 december zijn we begonnen aan de campagne, met een door 2 knutselaars in elkaar gezette kraam. Met als hoofdthema weliswaar een lokaal probleem. Namelijk geen dure appartementen in Te Werve, maar betaalbare woningen in het Gemeentehuis! Aan de hand van de Tomatometer merken we dat veel, nee heel veel mensen het eens zijn met onze stelling. En hoe kun je het publiek nou beter bereiken dan met een lokale kwestie te komen, eentje die trouwens ook een landelijk probleem is, namelijk de woningnood.

Campagne in Rijswijk

Campagne Rijswijk

De dag erna stond ikzelf samen met nog 3 anderen in het winkelcentrum in de Bogaard. Het weer was druilerig, maar dat kon de pret niet drukken. We hebben aan iedereen die het maar wilde een leuke kerstkaart gegeven, met de beste wensen van de SP. De tomatometer was ook weer van de partij en weer bleek dat veel mensen het eens waren met onze stelling. De kaarten werden goed in ontvangst genomen en de mensen waren over het algemeen zeer enthousiast. Zelfs de mensen die niet op de SP gingen stemmen vonden het kaartje leuk (naar eigen ervaring).Inmiddels zijn we al weer aan onze zesde vergadering toe, ja de tijd gaat hard!!

Deze zal plaats vinden op maandagavond 27 januari, om 20.00. Hebt u ook ideeën of suggesties kom dan gezellig langs en denk met ons mee! U kunt uw ideeën/ suggesties natuurlijk ook emailen wanneer u verhindert bent. Dit kan dan naar Anat Harel. wij hebben in ieder geval al weer wat ideeën opgedaan over onder andere het NS station in Rijswijk, waar de stoplocatie melding van de treinen zeer te wensen over laat (lees: er gewoon niet is!). Misschien tot ziens bij de volgende vergadering en anders veel stemplezier 22 januari!

Carla Langerak

U bent hier