h

Ondertussen in Rijswijk…

22 mei 2003

Ondertussen in Rijswijk…

Wie via de hoofdingang van station Rijswijk het perron betreed heeft de afgelopen tijd posters kunnen zien waarop de SP aankondigt dat de trein een stuk verderop stopt. Dit omdat de NS het blijkbaar niet belangrijk vinden om reizigers hier zelf over te informeren en een simpel bordje op te hangen.

Nog een stukje verder. SP poster op NS station.

De leden van de werkgroep Rijswijk hebben inmiddels de boekjes 1 t/m 3 van de cursus politieke basisvorming achter de rug. Met luchtige discussies bekijken we de partij en de geschiedenis van het politieke landschap.

Enkele leden verdiepen zich in de situaties rond TNO en het BPRC. Ook nieuwbouwprojecten, zaken rond sociale woningbouw en de grote leegstand van kantoorpanden hebben onze aandacht getrokken.

Binnenkort gaan we bij zoveel mogelijk leden langs met een vragenlijst. Op die manier hopen we meer te weten te komen wat er onder de leden en ‘het volk’ leeft. Ken jij nog misstanden in Rijswijk? Wil je meer informatie? Heb je ideeën voor actie of wil je actief worden? Bel of mail dan met Anat.

U bent hier