h

Rijswijkse Naomi Smulders op SP lijst Zuid-Holland

24 februari 2007

Rijswijkse Naomi Smulders op SP lijst Zuid-Holland

Bij de provinciale statenverkiezingen van 7 maart staat Naomi Smulders op plek 13 van de SP lijst. Smulders is opgegroeid in Rijswijk. Ze is sinds 2005 actief voor de Socialistische Partij sinds 2006 als voorzitter van de Rijswijkse afdeling en werkt als medewerker bij de SP Statenfractie in Zuid Holland.

Smulders heeft een opleiding Pedagogiek afgerond en heeft op dat gebied ook de meeste werkervaring. Jeugdzorg, welzijn en (sociale) woningbouw zijn de onderwerpen die haar het meest aanspreken.

'Ik maak mij onder meer zorgen over de situatie van kinderen die geplaatst zijn in justitiële jeugdinrichtingen maar eigenlijk niets strafbaars hebben gedaan. Hier zijn we als SP de afgelopen maanden veel mee bezig geweest maar blijft nog steeds nodig. Ze worden daar geplaatst, simpelweg omdat er te weinig behandelplekken zijn. Dat vind ik onaanvaardbaar." aldus de Rijswijkse kandidaat

Ook het gebrek aan genoeg betaalbare woningen gaat Smulders aan het hart. Smulders: 'In Rijswijk wordt er, net als op andere plaatsen in de provincie veel sociale woningbouw gesloopt en verkocht en aan de andere kant staat er veel kantoorruimte leeg. Daar moet de provincie snel wat aan gaan doen."

U bent hier