h

Scholing

11 maart 2007

Scholing

De afgelopen maand hebben leden van de SP in Rijswijk een scholing kunnen volgen over onder andere de uitgangspunten en geschiedenis van de SP. (eerste bijeenkomst)
Hans van Leeuwen, sinds november 2006 kamerlid voor de SP en reeds jaren kaderlid en scholingsmedewerker heeft de aanwezigen geinspireerd met zijn verhalen en tips.

In de tweede bijeenkomst van de basisscholing ging het over ideologie; de ontwikkeling van de ideologie van de SP naar een eigen SP-visie en wat de uitgangspunten menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit nu concreet betekenen.
In de laatste bijeenkomst is er vooral gepraat over de mogelijkheden voor de SP in Rijswijk en waar we mee aan de slag zouden kunnen.

De scholing is zeer goed bezocht. In totaal hebben er, naast vier bestuursleden, elf enthousiaste leden deelgenomen. Na afloop werd er gezellig nagepraat in de kantine van Don Bosco.

De scholing was een mooie opstap naar de start van de campagne voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Inmiddels is die achter de rug, is er een eerste kerngroepbijeenkomst geweest en heeft het bestuur haar reguliere bestuursactiviteiten weer volop opgepakt.

Het bestuur is verheugd met deze enthousiasme in de afdeling! Op deze manier kunnen we in de afdeling steeds meer zaken oppakken.

Bent u lid van de SP en wilt u kennis maken met de afdeling of een scholing volgen?
Neemt u dan gerust contact met ons op: rijswijk@sp.nl of 06 50 84 39 62

U bent hier