h

SP doet mee met gemeenteraadsverkiezingen 2010

27 november 2009

SP doet mee met gemeenteraadsverkiezingen 2010

Gisteren hebben leden van de Socialistische Partij (SP) Rijswijk besloten dat de SP Rijswijk mee zal doen met de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010. Het is voor het eerst dat de SP mee zal doen aan gemeenteraadsverkiezingen in Rijswijk. Tijdens de ledenvergadering is Jolanda Snijders gekozen als lijsttrekker.


Lijsttrekker Jolanda Snijders
SP Lijsttrekker Jolanda Snijders

Wanneer de SP wordt gekozen in de gemeenteraad, dan levert zij een van de jongste fractievoorzitters ooit in de Rijswijkse gemeenteraad. Jolanda Snijders is 30 jaar en werkt als onderzoeker bij het Ministerie van Defensie in Den Haag.

Lijsttrekker Jolanda Snijders: “Rijswijk moet wakker worden. Op papier lijkt veel in orde. Maar wat op papier staat is nog geen werkelijkheid. Wij willen een actieve en verantwoordelijke gemeente”. Het concept verkiezingsprogramma heeft als titel ‘Rijswijk word wakker!’. Een definitieve versie zal later worden vastgesteld door de leden van de SP Rijswijk.

De SP gaat campagne voeren met de slogans: Jij SP; Ik SP; Wij SP. Partijvoorzitter Jan Marijnissen: "Wij stellen de mens en zijn keuze centraal. Daarom spreken we de mensen persoonlijk aan. Met ‘Wij’ benadrukken we het gemeenschapsgevoel dat we willen bevorderen”.

U bent hier