h

SP Rijswijk trapt af met schoonmaken gemeentehuis

19 december 2009

SP Rijswijk trapt af met schoonmaken gemeentehuis

Leden van de Socialistische Partij (SP) Rijswijk hebben de ramen gelapt van het gemeentehuis in Rijswijk. Met deze symbolische actie is de aftrap gegeven voor hun campagne van de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010. Jolanda, lijsttrekker van de SP Rijswijk legt uit: "Met schone ramen kan het gemeentebestuur naar buiten kijken en zien wat er speelt in Rijswijk".

SP leden lappen de ramen van het gemeentehuis in Rijswijk

 

Jolanda vervolgt: "..daarnaast kunnen de inwoners van Rijswijk beter zien wat er allemaal gebeurt binnen het gemeentehuis, omdat dit toch vaak onduidelijk is. Een andere beweegreden was natuurlijk om het nieuwe optrekje van de SP mooi te maken. Want na de komende gemeenteraadsverkiezingen zal de SP de raad komen versterken."

Kandidaat raadsleden van de SP Rijswijk willen in de gemeenteraad aan de slag

De SP Rijswijk had ochtendjassen aangetrokken om hun verkiezingsprogramma “Rijswijk, word wakker!” te benadrukken. Op dit moment zijn zij nog niet vertegenwoordigd in de gemeenteraad. Hoewel de SP Rijswijk buiten de gemeenteraad al geruime tijd actief is willen zij in de gemeenteraad zorgen voor een nieuw begin, voortbouwend op wat er in de gemeente al gebeurd is. Ook wil ze de gemeenteraad scherp houden voor wat gewenst is door de bewoners van Rijswijk en beleid dat op de plank ligt laten uitvoeren. Belangrijke thema's voor de SP Rijswijk zijn onder andere volkshuisvesting, (thuis)zorg, openbaar vervoer en leegstand van kantoren.

Jolanda: "Rijswijkers kunnen in 2010 voor het eerst ook lokaal op de SP stemmen. Wij zien het nieuwe jaar vol goede moed tegemoet en hopen dat inwoners kiezen voor sociaal en menselijk, zodat Rijswijk een nog mooiere gemeente wordt".

U bent hier