h

Grijs verleden, rode toekomst

6 februari 2010

Grijs verleden, rode toekomst

De Socialistische Partij (SP) Rijswijk presenteerde zaterdagmiddag haar verkiezingskrant op de markt in de Herenstraat. In de krant staat wat de SP Rijswijk buiten de raad heeft bereikt en straks wil bereiken wanneer zij in de gemeenteraad zit. De meeste mensen weten dat er op 3 maart gemeenteraadsverkiezingen zijn, maar een aanzienlijk aantal mensen gaf aan dit keer niet te gaan stemmen. Lijsttrekker Jolanda Snijders concludeert: "In de gemeenteraad was er tot nu toe sprake van een grijze boel, wij willen zorgen voor een rood gekleurde toekomst!"



Uitdelen verkiezingskrant op de markt in de Herenstraat

Een voorbijganger beoordeelde de Rijswijkse politieke partijen als "toch allemaal hetzelfde". Snijders begrijpt dit en zegt: "De huidige gemeenteraad is door de bank genomen ingedommeld en naar binnen gekeerd. De meeste raadsleden vergaten te praten met haar inwoners, die nu dus niet weten wat raadsleden afgelopen jaren hebben uitgespookt. Het lijkt of alleen in campagnetijd contact wordt gezocht met de inwoners."

De SP Rijswijk is daarentegen regelmatig te vinden in wijken om met bewoners te spreken. De verkiezingskrant toont een paar van de activiteiten en laat zien hoe de SP Rijswijk onze stad wilt veranderen. De SP Rijswijk vindt dat de bestuurders ook buiten verkiezingstijd haar ogen en oren open moeten houden. De SP Rijswijk is een partij die voornamelijk buiten de gemeenteraad onderzoek doet, actie voert en doelen bereikt. Dit doet zij samen met inwoners. Wanneer de SP Rijswijk wordt gekozen in de gemeenteraad dan zal de slagkracht nog groter worden, wat zal zorgen voor een menselijker en socialer Rijswijk.

Een digitale versie van de verkiezingskrant kunt u hier downloaden. De SP Rijswijk bezorgt zelf bij zoveel mogelijk woningen in Rijswijk een verkiezingskrant.

U bent hier