h

ROOD Vlietstreek zoekt hulp

26 april 2010

ROOD Vlietstreek zoekt hulp

ROOD Vlietstreek is de jongerenafdeling van de Socialistisch Partij (SP) in Leidschendam-Voorburg & Rijswijk. De jongens en meisjes van ROOD Vlietstreek zoeken hulp. Hulp met de campagne en acties. Er is veel aan de hand in de politiek en wij dreigen nu de rekening te betalen. Niet alleen gewone mensen, maar ook de toekomstige hoge inkomens zullen een stuk minder af zijn.


Zoals bekend wil GroenLinks, PvdA, D66 en VVD de stufi afschaffen. En vervangen door een asociaal leenstelsel. Hiermee wordt het huidige systeem vervangen voor een asociaal en een stiekem ultra winstgevend systeem alleen voor mensen die onderwijs kunnen betalen. Het is niet eerlijk en op de lange termijn kost de stufi afschaffen meer dan dat het oplevert. Nu levert de stufi flink wat op. Als een afgestudeerd iemand gaat werken levert dat 3 keer zo veel op. Dat is een rendement van 300%! Wil jij dat ook niet op je spaarcenten?

Dan nog de AOW. Oud en arm gaan ze weer in ��n zin samen? Jongeren betalen de rekening terwijl de bankiers al vervroegd kunnen stoppen. Als jij deze rekening niet wil betalen kan dat! Sluit je aan bij ROOD en word lid!

U bent hier