h

Lijsttrekker SP Zuid-Holland Harre van der Nat op laatste campagnedag in Rijswijk

1 maart 2011

Lijsttrekker SP Zuid-Holland Harre van der Nat op laatste campagnedag in Rijswijk

Dinsdagochtend waren SP lijsttrekker Harre van der Nat en Rijswijkse kandidaat Naomi Smulders te vinden bij Rijswijk station. Kandidaat Statenlid Naomi Smulders: "We roepen mensen op morgen vooral te gaan stemmen, en dan natuurlijk bij voorkeur op de SP."

Smulders vervolgt: "Deze verkiezingen gaat om de provincie; waar wij onder andere hebben gezorgd voor veel verbeteringen in de jeugdzorg en in het openbaar vervoer en waar we ons zullen blijven inzetten voor bijvoorbeeld meer betaalbare woningen en het terugdringen van de luchtvervuiling."

Maar het zijn ook landelijke verkiezingen omdat met uw stem op 2 maart u ook de samenstelling van de Eerste Kamer bepaald.
Lijsttrekker Harre van der Nat: 'En daarom stem je dus zeker ook op de SP. Met dit kabinet betaald u voor de gevolgen van de crisis, terwijl van de villabezitters en de banken geen bijdrage gevraagd wordt. Het kabinet kiest op wie ze wilt bezuinigen; namelijk op jongeren met een arbeidsbeperking, op bijvoorbeeld de huurders en op leerkrachten die werken in het speciaal onderwijs. De SP kiest voor investeren in het onderwijs en voor het ondersteunen van de zwaksten.'

De SP wil een sociale maatschappij met respect voor natuur en cultuur. Een beschaafde samenleving dus.
Morgen is uw kans om dit kabinet uw protest te laten horen!

Website SP Zuid-Holland

U bent hier