h

SP Rijswijk ook naar Den Haag

23 maart 2012

SP Rijswijk ook naar Den Haag

De SP Rijswijk was naast vele anderen aanwezig bij de manifestatie op het Malieveld op 22 maart. Daar voerde zij actie voor behoud van de sociale werkvoorziening. Met name was zij aanwezig voor de Rijswijkse werknemers van de Dienst Sociale Werkvoorziening (DSW). Tientallen werknemers van de Sionsgaerde, onderdeel van de DSW, waren van Rijswijk naar het Malieveld getogen voor het behoud van hun beschutte werkplekken. De SP Rijswijk steunt deze mensen die niet de rekening van de crisis dienen te betalen.

In de beschutte werkplekken van de Sionsgaerde in Rijswijk-Zuid werken veel Rijswijkers met een arbeidssbeperking. In de huidige plannen van Rijswijk-Zuid zal de Sionsgaerde in haar huidige vorm verdwijnen. De SP Rijswijk wilt samen met de werknemers van Sionsgaerde de beschutte werkplekken in Rijswijk behouden.

René Allart "Het is ontzettend belangrijk dat er beschutte werkplekken zijn in Rijswijk waar mensen met een arbeidsbeperking terecht kunnen. We mogen deze mensen niet thuis laten wegkwijnen."

U bent hier