h

Mag ik uw verhaal

21 december 2012

Mag ik uw verhaal

Met 115 krentenstollen en even zoveel brieven ging de SP Rijswijk vol goede moed op donderdag 20 December naar de voedselbank in Rijswijk.

voedselbank

Na negatieve verhalen die sommige andere partijen verkondigen ("er is werk, als je maar wilt" en armoede bestaat niet") over mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank, wilden we de echte verhalen wel eens horen. En van wie kunnen we deze verhalen beter horen dan van de mensen zelf.
Zoals elke donderdag middag was het, vooral zo vlak voor de kerstdagen, enorm druk. Veel mensen hadden extra leuke goederen gebracht die door de vele vrijwilligers, waar we grote bewondering voor hebben, werden uitgestald.
Als het niet zo erg was dat een voedselbank blijkbaar nodig is, zou het nog een gezellig uitje zijn ook. We hopen dat de gebruikers van de voedselbank hun verhaal aan ons willen vertellen.
Als u problemen heeft met het rondkomen, horen we ook graag uw verhaal, dit mag zonder naam of adres, gewoon uw verhaal. Schrijf het op en stuur het naar rijswijk@sp.nl

U bent hier