h

Linda Heijnen gekozen als bestuurslid.

15 mei 2013

Linda Heijnen gekozen als bestuurslid.

Op de Algemene Leden Vergadering (ALV) van 15 mei 2013 hebben de leden van de afdeling Rijswijk unaniem besloten akkoord te gaan met de voordracht van Linda Heijnen (57) als algemeen bestuurslid. Heijnen volgt daarmee Sara Riezebos op.

De SP Rijswijk is trots Linda als bestuurslid te mogen verwelkomen.
Linda Heijnen
Linda draait al geruime tijd mee in het afdelingsbestuur en zal samen met de overige bestuursleden de schouders er onder zetten.

Linda: “Ik heb er zin in het bestuur te versterken, het wordt een drukke tijd die ik vol enthousiasme tegemoet ga. Ik zal naast de bestuursfunctie ook volop actie blijven voeren. Betrokken ben ik altijd al geweest bij de Rijswijkse buurten en ik hoop voor de mensen in de wijken veel te kunnen betekenen. Ik ben voor alle Rijswijkers bereikbaar via rijswijk@sp.nl. Zijn er zaken die moeten worden onderzocht, dan ga ik graag samen de buurten in."

Sara Riezebos heeft per 15 mei afscheid genomen als bestuurslid. Sara heeft deze functie vanaf 2007 bekleed. De SP Rijswijk dankt haar hartelijk voor haar enorme inspanningen de afgelopen jaren. Sara heeft aangegeven wel actief betrokken te blijven bij lokale acties. Ook sluit zij niet uit in de toekomst weer een actievere rol voor de Rijswijkse SP te zullen vervullen.

U bent hier