h

SP doet inkopen voor de voedselbank

2 november 2013

SP doet inkopen voor de voedselbank

De voedselbank is een bittere noodzaak voor een groeiend aantal Rijswijkers. De SP waardeert het goede en nobele werk van de honderden vrijwilligers van voedselbanken in Nederland. Zij pakken op wat door falend overheidsbeleid wordt nagelaten en weten als geen ander wat er veranderen moet.

Omroep Rijswijk en de Voedselbank Rijswijk sloegen op zaterdag 2 november de handen ineen en haalden met een actie voedsel op. Iedere bezoeker van supermarkt Plus kreeg een tas om ‘inkopen’ te doen voor de voedselbank. Ook de SP fractie heeft inkopen gedaan voor de Rijswijkse voedselbank

In het kader van een actie voor de voedselbank ging de omroep in gesprek met bekende en minder bekende Nederlanders in de PLUS supermarkt Jongenotter aan de Prinses Irenelaan 330. De gesprekken gingen over de Voedselbank. Omroep Rijswijk heeft op deze manier het werk van de vrijwilligers maar ook de Voedselbank onder de aandacht gebracht.

De aanleiding voor het evenement was dat de Voedselbank Rijswijk in 2012 de winnaar werd van de vrijwilligersprijs van de gemeente Rijswijk.

U bent hier