h

Politiek gaat ook u aan - Doe Mee!

1 juni 2017

Politiek gaat ook u aan - Doe Mee!

De SP is een partij die zich onderscheidt van anderen. Wij zijn niet alleen in verkiezingstijd actief, maar altijd. Wij zijn een partij van denkers maar nog meer van doeners. Een lokale SP afdeling draait volledig op vrijwilligers, die er samen hard aan werken om hun woonplaats socialer te maken en de bewoners te helpen. In onze afdeling Rijswijk kunnen we altijd extra handen gebruiken.

Zonder actieve leden is de SP zichzelf niet

Vele handen maken licht werk en met meer mensen kunnen we meer zaken aanpakken. Om een idee te geven welke werkzaamheden er voorkomen, hier wat voorbeelden:

Het ondersteunen van acties; de kracht van de SP. Naar eigen inzicht kunt je bepalen hoe vaak je tijd hebt. Samen kunnen we dan kijken hoe en waar je het best kan helpen bouwen aan een socialere samenleving.

Ben jij iemand die gespecialiseerd is op een bepaald gebied, zoals Onderwijs, Welzijn, Jongeren, Zorg, Financiën of Wonen? En wil je deze kennis delen? Help ons dan bij de hulpdienst of denk als actief lid mee over onderwerpen in de gemeenteraad.

Een groep SP leden die wat meer wil doen, vormen samen een kerngroep van waaruit acties worden opgezet en thema’s worden uitgezocht, folders worden uitgedeeld en op straat met mensen gesprekken worden gevoerd. Daarnaast plakken we posters, maken foto’s en verslagen voor ons maandblad Sprekend Rijswijk, de website en de pers. Het deelnemen aan kennismakingsavonden, thema avonden en scholing wordt gratis door de SP verzorgd.

Bij al deze werkzaamheden gaat het om enkele uurtjes per maand of naar eigen inzicht wat langer.

Wil je met ons mee doen; meld je dan bij;

Henk van Leeuwen 06-33746166 of

Leeuwen.hc@ziggo.nl

Reactie toevoegen

U bent hier