h

Goedenavond, u spreekt met SP Rijswijk

9 maart 2018

Goedenavond, u spreekt met SP Rijswijk

Foto: Sebastiaan van den Hout

Afgelopen dinsdag-, woensdag- en donderdagavond hebben we met een team SP’ers alle leden gebeld in Rijswijk. We vroegen u of u mee wilde helpen, of u op de hoogte was van enkele politieke ontwikkelingen en of u naar de Sleepwet discussieavond in Rijswijk komt op donderdag 15 maart om 19:30 in de flat op de van Vredenburgweg met huisnummers 649/967. We hebben veel positieve reacties ontvangen en goede gesprekken gevoerd. We zijn dan ook erg tevreden over de belactie!

Heeft u de afgelopen dagen geen telefoontje gehad, dan kan het zijn dat wij uw nummer niet hebben of dat we net belden op een moment dat u niet kon opnemen. Wilt u toch meer horen over de afdeling, de Sleepwet avond, of gewoon een praatje maken? Schroom dan niet en bel naar 06-23174492 of stuur een mailtje naar rijswijk@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier