h

Tijd voor rechtvaardigheid

10 september 2018

Tijd voor rechtvaardigheid

Foto: SP

Het is tijd voor rechtvaardigheid! En daarom starten we op 15 september in Rotterdam een nieuw initiatief. Een beweging voor iedereen die gelooft in rechtvaardigheid. Samen kunnen we aan het begin staan van een nieuwe tijd. Een tijd voor rechtvaardigheid. Kom ook en mis het niet!

15 september is het 10 jaar geleden dat de Amerikaanse bank Lehman Brothers failliet ging. Het bleek het begin van een gigantische crisis. U weet vast nog hoe het verliep. De bankiers hadden gegokt, de samenleving had verloren. 10 jaar later is ons land er niet rechtvaardiger op geworden.

Want is het rechtvaardig dat multinationals miljarden cadeau krijgen, terwijl agenten en leraren moeten vechten voor een beetje waardering? Is het rechtvaardig dat het eigen risico blijft stijgen, terwijl zorgverzekeraars miljarden reserves hebben? En is het rechtvaardig dat de grootste bedrijven ons land vervuilen en u de rekening daarvoor moet betalen?

Kom 15 September naar de Manifestatie Tijd voor Rechtvaardigheid op de Wilhelminakade Rotterdam. De ontvangst is vanaf 13.00 uur en het programma start om 13.30 uur.

 

Reactie toevoegen

U bent hier