h

Rembrandtkade aan het woord

26 november 2018

Rembrandtkade aan het woord

Foto: SP

Afgelopen weken is de SP in de buurt rondom de Rembrandtkade aan de deur geweest om te onderzoeken hoe het er voor staat in de wijk. U heeft ons wellicht zien lopen in rode jassen of bent met ons in gesprek geweest. Uit onze gesprekken met u bleek dat veel van de woningen last hadden van vocht. Daarnaast hoorden we veel over de Rembrandtkade. Hier is het deel met de koopwoningen al meer dan acht jaar geleden gerenoveerd, maar wacht de andere helft, met sociale huurwoningen, nog steeds op verbetering. Reden genoeg om in actie te komen.

Wij hebben het proberen uit te zoeken en het blijkt dat de gemeente ergens over twee tot vier jaar van plan is te beginnen met renovatie van de straat. Dit zal dan minstens anderhalf jaar duren. Daarnaast gaf de gemeente aan dat zij in gesprek is met de woningcorporatie, maar dat het nog een tijd kan duren voordat ze het vochtprobleem gaan oplossen. Dit zou mogelijk versneld kunnen worden als de wijk gezamenlijk duidelijk maakt dat het sneller moet. Als u hier interesse in heeft laat het ons dan weten!

Wij zullen komende weken weer langs de deur komen om te vragen wat u vindt van de antwoorden van de gemeente. Ook zijn wij erg benieuwd of er nog andere verbeterpunten zijn in de wijk die u, samen met ons, zou willen aankaarten of aanpakken. Mocht u al eerder contact willen opnemen mail dan naar rijswijk@sp.nl

Voor elkaar en voor een betere buurt.

Tot snel!

Socialistische Partij Rijswijk

Reactie toevoegen

U bent hier