h

Nieuws uit 2006

10 december 2006

Bioscoopbon voor winnares 'Hoeveel zetels krijgt de SP?'

Mevrouw de Bruin is de winnares van de bioscoopbon. SP Rijswijk stond tijdens de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen op de markt met een prijsvraag: Hoeveel zetels krijgt de SP?

Lees verder
9 december 2006

Wegwijs in het gemeentehuis - vervolg

Tijdens een commissievergadering is door Naomi Smulders, voorzitter van de SP in Rijswijk, ingesproken met betrekking tot onze ingezonden brief over het wegwijsproject van het IPP.

Lees verder
7 december 2006

Sloop Elsenburgschool gestart

Begin oktober beplakten enkele SP-ers in Rijswijk het leegstaande voormalige pand van de Elsenburgschool aan de Citerstraat met pamfletten VOOR sloop. SP Rijswijk was samen met de omwonenden van mening dat de school, die nu al lange tijd leegstaat en er vervallen bij staat zo snel mogelijk gesloopt moet worden.

Lees verder
26 november 2006

SP Boekt ook in Rijswijk grote overwinning

In Rijswijk is de SP de vierde partij geworden wat betreft aantal stemmen. Voor de tweede kamer verkiezingen van 2003 kregen we 1420 stemmen. Nu zijn dat er 4250... een verdrievoudiging!

Lees verder
23 november 2006

Informatiebijeenkomst WMO

Op 23 november was er ’s middags een informatiebijeenkomst over de nieuwe Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) georganiseerd door de gemeente Rijswijk in wijkcentrum Stervoorde. De opkomst was zo hoog dat er niet genoeg parkeerruimte was en ook in de zaal was er niet genoeg ruimte voor iedereen.

Lees verder
21 november 2006

SP overhandigt de Sint verlanglijst voor Nederland

De tweede dag op de markt in Oud Rijswijk voor de campagne viel samen met de intocht van Sinterklaas. Een mooie gelegenheid om onze wensen voor Nederland kenbaar te maken aan deze goedheiligman. Hoewel deze Sint zegt niet aan politiek te doen zal hij de verlanglijst in dichtvorm vast te harte nemen. Naast het uitdelen van campagnemateriaal en het spreken met mensen over de aanstaande verkiezingen zorgden we voor extra zwarte pietjes. De koude wind was voor veel voorbijgangers een mooie reden om van onze heerlijke soep te proeven.

Lees verder

Pagina's

U bent hier