h

Nieuws uit 2017

22 september 2017

Persbericht 22‐9‐2017

SP doet niet mee met Rijswijkse gemeenteraadsverkiezingen 2018
Lees verder
13 september 2017

Prinsessen Braderie;

Foto: Braam, E.

Weer of geen weer de SP liet deze kans niet voorbij gaan. Ondanks dat we regelmatig aan de parasol moesten hangen vanwege de wind was het een geslaagde dag.

Lees verder
15 juli 2017

Een sociaal geluid in het kadernota debat

Foto: eric schutte

Tijdens het kadernota debat op dinsdag 4-7-2017 sprak onze fractievoorzitter, Eric Schutte, het college toe om een sociaal geluid te laten horen. Tijdens de gesprekken met mensen in de wijk, op straat of in de supermarkt kwamen namelijk nog genoeg problemen en onderwerpen naar voren waar de Rijswijkers graag verbetering in zouden zien. Hieronder volgt een deel van die verbeterpunten die de SP voor Rijswijk heeft genoemd.

Lees verder
16 juni 2017

KINDERBOERDERIJ HET AKKERTJE

Foto: Henk van Leeuwen

Woensdag 14 juni op bezoek geweest bij de kinderboerderij Het Akkertje, wat een rust en een vriendelijke mensen die druk bezig waren te zorgen voor mens en dier.

Lees verder
6 juni 2017

SUCCES SP: MANTELZORGBOETE VAN TAFEL

Dankzij groot maatschappelijk verzet is de mantelzorgboete van tafel. Dat zegt SP Kamerlid Jasper van Dijk in reactie op het bericht dat de boete is geschrapt. Door de mantelzorgboete verliezen mensen die met anderen in huis wonen een deel van hun uitkering. De SP vindt dat mensen geen drempels opgelegd moeten krijgen om voor anderen te zorgen. Jarenlang is er daarom actie gevoerd om de beruchte maatregel van tafel te krijgen en nu is het zo ver: voor AOW-ers gaat de mantelzorgboete er niet komen.

Lees verder
1 juni 2017

Politiek gaat ook u aan - Doe Mee!

De SP is een partij die zich onderscheidt van anderen. Wij zijn niet alleen in verkiezingstijd actief, maar altijd. Wij zijn een partij van denkers maar nog meer van doeners. Een lokale SP afdeling draait volledig op vrijwilligers, die er samen hard aan werken om hun woonplaats socialer te maken en de bewoners te helpen. In onze afdeling Rijswijk kunnen we altijd extra handen gebruiken.

Lees verder

Pagina's

U bent hier