h

Nieuws uit 2005

15 november 2005

Ook Rijswijk trekt aan de noodrem

Met de landelijke actie vraagt de Socialistische Partij mensen om te tekenen tegen het nieuwe zorgstelsel. In Rijswijk waren de bestuursleden van de plaatselijke SP ook actief om mensen te vragen zich te verzetten tegen het stelsel dat volgens de plaatselijke voorzitter Naomi Smulders asociaal en onwerkbaar voor artsen zal zijn.

Lees verder
8 november 2005

SP Rijswijk eist aandacht voor welzijn ouderen Onderwatershof

Aan de hekken op de locatie van het oude gebouw van Onderwatershof hebben SP-ers uit Rijswijk spandoeken gehangen. Met de kreten: voor onze ouwen start bouwen en weet u waar onze ouderen nu zijn, vraagt de SP in Rijswijk aandacht voor waar het in de zaak rondom de nieuwbouw echt om gaat. Met schop en andere bouwmaterialen geven de SP-ers aan klaar te zijn om te bouwen aan een betere plek voor de ouderen.

Lees verder
2 oktober 2005

SP-ers Rijswijk zetten ouderen Onderwatershof in het zonnetje

Gisteren was 1 oktober, dag van de ouderen. Voor SP-ers uit Rijswijk een mooie aanleiding oud-bewoners van Onderwatershof op te zoeken in Swaenehove. Alle bewoners en personeel van Swaenehove werden door de SP onthaald op chocola bij de koffie. Vervolgens was het speciale ‘ouderendag SP vrijwilligersteam’ (3 bestuursleden van de Rijswijkse afdeling) beschikbaar voor onder andere een korte wandeling naar het winkelcentrum.

Lees verder
23 september 2005

SP Rijswijk overhandigt Don Bosco 275 steunbetuigingen

”Wanneer trekt B&W de knip nu eens voor deze voorzieningen in plaats van miljoenen over de balk te smijten!” Dankzij actieve leden van de SP in Rijswijk werden 275 steunbetuigingen op vrijdag 23 september overhandigd aan Bram Stoop, manager sociaal cultureel werk bij het multiculturele centrum Don Bosco.

Lees verder
20 augustus 2005

SP Rijswijk haalt handtekeningen binnen voor Don Bosco

Zoals u wellicht in Groot Rijswijk of de Haagse krant heeft gelezen is Jeugd- en jongerencentum Don Bosco een handtekeningenactie gestart om weer subsidie van de gemeente Rijswijk te krijgen. De gemeente is jaren geleden met de subsidie gestopt omdat Don Bosco met een Haagse welzijnsorganisatie ging samenwerken. Nu deze samenwerking een tijdje geleden gestopt is, is de subsidie van onze gemeente weer keihard nodig.

Lees verder

Pagina's

U bent hier